Totti mener, at Ronaldo er bedre end Messi

Italiensk legende stjerne Totti accepterede FIFA officielle hjemmeside for interviewet, han talte om verdens fodboldkonkurrence, i Totti-udsigten, nu Ronaldo leder Messi, og han optimistiske Zidane får årets FIFA-træner. Lad os bære Billige Fodboldtrøjer sammen for at nyde fodboldens sjov!

Når vi taler om udsigten til Messi og Ronaldo’s konkurrence om World Soccer, sagde Totti: “Først og fremmest taler vi om tre superstjerner i fodboldverdenen, og jeg må sige, at vi er både indenfor og uden for stadion. Men jeg tror Ronaldo er foran alle andre, han har en fantastisk sæson, og på vegne af det mest prestigefyldte hold for at gennemføre alle målene.

World Soccer Awards Ceremony i 2017 afholdes i London den 23. oktober. På den måde vil FIFA-spillerens år, bedste træner, bedste målmand og det bedste hold og en serie af hædersbevisninger afsløre spændingen. Lad os købe Billige Ronaldo Trøjer for at ønske ham at vinde dette års verdens fodbold!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *