Det siges, at Ronaldo vender tilbage til kampen på torsdag

Denne torsdag vil den 33. runde La Liga have et fokusspil. Real Madrid vil spille mod Athletic Club hjemme. Før kampen, vil Ronaldo ifølge mediernes rapporter komme tilbage med billige fodboldtrøjer i dette spil. Han vil være tilbage med Bale. Holdkammerater strejke foran.

I den foregående runde mod Málaga Club de Fútbol gav Zinedine Zidane ikke Ronaldo mulighed for at spille. Selvom Champions League semifinalerne ikke vil finde sted i denne uge, giver Real Madras strategi stadig Ronaldo mulighed for at hvile. Dette er fjerde gang i ligaen Ronaldo denne sæson, som sikrer Ronaldo’s fysiske kondition i Champions League. Denne sæson Champions League, scorede Ronaldo 15 mål. Vestlige medier mener, at Zidane overbeviste Ronaldo om at acceptere. Rotationen tillod ham at åbne ild i Champions League.

Men Ronaldo vil ikke hvile i lang tid. Han skal også sørge for at spillet er på plads. Derfor, hjemme imod Athletic Club, vil Ronaldo spille. Han vil starte spillet.

Følgende billede viser en mulig starter til Real Madrid i kampen mod Athletic Bilbao. På frontlinjen kommer Ronaldo sammen med Bale. I midtbanen vil fire spillere være Isco, Luka Modric, Casemiro og Toni Kroos. De fire forsvarere vil være Marcelo, Varane, Sergio Ramos og Carvajal. Målmanden bliver Navas. Denne start er i grunden den stærkeste starter, som Real Madrid kan aflade.

I øjeblikket på La Liga scorerens liste scorede Ronaldo 23 mål og Messi scorede 29 mål. I teorien kan Ronaldo næppe indhente Messi, men for den portugisiske superstjerne er alt muligt. Lad os købe billige ronaldo trøjer til at vise vores mest direkte support!