Analyse af detaljerne om Belgien Hjemmebanetrøje VM 2018

Belgien Hjemmebanetrøje VM 2018 sælger i øjeblikket godt i Europa. De belgiske landslagspillere vil bære denne VM fodboldtrøjer 2018 for at komme ind på den kommende VM-rejse. Designet af den nye jersey blev inspireret af det belgiske holds klassiske jersey stil i 1980’erne og integreret i det 21. århundredes avancerede håndværk og innovative design.

Inspireret af den dristige stil af skjorte, der blev brugt af det belgiske hold i European Cup i 1984, kombineres de sorte, gule og røde farver i det belgiske flag i et særpræget diamantmønster på brystet i den nye jersey. Taktikken genfortolker klassikere.

Desuden er de mørkerøde adidas tri-stripes placeret på begge sider for at skitsere kroppens konturer. Jerseyen har en enkel ribbet V-hals. Bag kraven, fra venstre mod højre, er tre diamantformede ikoner, sort, gul og rød, placeret ved siden af hinanden og ekko mønsteret på brystet.

Med Belgien landsholdstrøje VM 2018 er røde shorts og strømper, er forsiden af sokkerne også markeret med ordet “BELGIEN”. Lad os se frem til Hazard, der fører det belgiske landshold for at skabe ære i verdensmesterskabet!